131 stron: « < 91 92 93 94 95 96 97 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziękuję Wam moi mili i kochani!!!!Cieszę się z każdego Waszego słowa.Obiecałam,ze wstawię kolejne zdjęcia....a nie wstawiłam przepraszam!Miałam bieganiny dużo i maszynerię w serwisie.Zostało mi tylko krojenie przez tydzień teraz będę szyć i wstawiać fotki dla Was!Dziś zrobiłam zdjęcia kolejnych spodni typu jeans dla Zuzki doszłam już do wprawy szyłam 2 godz ale na czym.....jestem w posiadaniu przemysłowej juki i renderki...Teraz to jest bajeczka takie szycie!!!!Bardzo się cieszę!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
C.D.Jeszcze zrobiłam fotki stroju na uroczystości dla mojej małej chrześnicy,gdyż poszła już do przedszkola więc taki strój jej się przyda.Jak patrzę na manekin w tym ubranku śmiać mi się chce,że mała ma swoją GARSONKĘ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
I jeszcze troszkę....Jak już odebrałam te maszyny z serwisu.....to w sobotę machnęłam męską bluzę.Ozdobne przeszycia to zasługa renderki-jest mega cudem techniki!!!!!Za chwilę będzie też bluza dla synka tego tatusia czyli tata i syn w tych samych bluzach.Na ostatnim zdjęciu zapowiedz tego co będę robić w najblizszej przyszłości.Coś co uwielbiam i na to czekałam,marzyłam.......i mam!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
pikne rzeczy
a spodnica w grochy ........ przepiekna ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Eeee, no... Koleżanko! To już jest full-profeska!
Gratulacje na okoliczność nowych zabafkuf! ![]() To rodzina ma Cię już z głowy? ![]() ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piękna bluza, świetne spodnie, i komplecik dla chrześnicy też rewelacja, gratuluje zakupu nowych maszyn
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Wspaniałe rzeczy! Garsonka śliczna i bluza też, naprawdę wygląda super ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta garsonka jest świetna. Bardzo ładna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Piękne rzeczy szyjesz. Bardzo podoba mi się spódniczka w groszki.
Podziwiam bluzę - uszyta mistrzowsko!!! ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki wielkie!
Eeee, no... Koleżanko! To już jest full-profeska! Gratulacje na okoliczność nowych zabafkuf! ![]() To rodzina ma Cię już z głowy? ![]() ![]() Zibi dziekuję za gratulacje.Rodzina długo się buntowała jak szyłam.ale od jakiegoś czasu mąż regularnie zagląda do pracwni,sprawdza jak olej w maszynach,uczył się obsługi napownicy...a Mały pomocnik szyje ubranka dla swoich rycerzy.nawet ze mną pojechał odebrać sprzęt do Torunia i dostał od przemiłego pana sprzedawcy komplet igieł do ręcznego szycia i 3 szpulki nici,od piątku cały czas szyje,nawet wczoraj wyciągnął swoje GAŁGANKI i szył,a ja na niego krzyczę,bo w niedzielę się nie szyje! ![]() ![]() ![]() Dziś uszyłam bluzę dla małego mężczyzny,jutro pokażę bo już nie mam siły... |
131 stron: « < 91 92 93 94 95 96 97 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.