Wersja do druku

131 stron: « < 91 92 93 94 95 96 97 > »

Mistrzyni Krawiectwa
Dziękuję Wam moi mili i kochani!!!!Cieszę się z każdego Waszego słowa.Obiecałam,ze wstawię kolejne zdjęcia....a nie wstawiłam przepraszam!Miałam bieganiny dużo i maszynerię w serwisie.Zostało mi tylko krojenie przez tydzień teraz będę szyć i wstawiać fotki dla Was!Dziś zrobiłam zdjęcia kolejnych spodni typu jeans dla Zuzki doszłam już do wprawy szyłam 2 godz ale na czym.....jestem w posiadaniu przemysłowej juki i renderki...Teraz to jest bajeczka takie szycie!!!!Bardzo się cieszę!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Mistrzyni Krawiectwa
C.D.Jeszcze zrobiłam fotki stroju na uroczystości dla mojej małej chrześnicy,gdyż poszła już do przedszkola więc taki strój jej się przyda.Jak patrzę na manekin w tym ubranku śmiać mi się chce,że mała ma swoją GARSONKĘ:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Załączone obrazy

Mistrzyni Krawiectwa
I jeszcze troszkę....Jak już odebrałam te maszyny z serwisu.....to w sobotę machnęłam męską bluzę.Ozdobne przeszycia to zasługa renderki-jest mega cudem techniki!!!!!Za chwilę będzie też bluza dla synka tego tatusia czyli tata i syn w tych samych bluzach.Na ostatnim zdjęciu zapowiedz tego co będę robić w najblizszej przyszłości.Coś co uwielbiam i na to czekałam,marzyłam.......i mam!:zacieszacz::zacieszacz::zacieszacz::zacieszacz::zacieszacz::zacieszacz::zacieszacz::zacieszacz::zacieszacz::zacieszacz::zacieszacz::zacieszacz::zacieszacz::zacieszacz::zacieszacz::zacieszacz::zacieszacz::zacieszacz::zacieszacz::zacieszacz::zacieszacz::zacieszacz::zacieszacz::zacieszacz::zacieszacz::zacieszacz::zacieszacz:

Załączone obrazy

Pogromca spamerów
pikne rzeczy
a spodnica w grochy ........
przepiekna
Krawiec-Filozof
Eeee, no... Koleżanko! To już jest full-profeska!

Gratulacje na okoliczność nowych zabafkuf! :)
To rodzina ma Cię już z głowy? :D:D Czy jeszcze czasem wstajesz od maszyny?
https://www.facebook.com/Zibiasz
Stara Gwardia
piękna bluza, świetne spodnie, i komplecik dla chrześnicy też rewelacja, gratuluje zakupu nowych maszyn:)
Zaaklimatyzowany
Wspaniałe rzeczy! Garsonka śliczna i bluza też, naprawdę wygląda super:)
Podziwiam bluzę - uszyta mistrzowsko!!!:)
Eeee, no... Koleżanko! To już jest full-profeska!

Gratulacje na okoliczność nowych zabafkuf! :)
To rodzina ma Cię już z głowy? :D:D Czy jeszcze czasem wstajesz od maszyny?
Zibi dziekuję za gratulacje.Rodzina długo się buntowała jak szyłam.ale od jakiegoś czasu mąż regularnie zagląda do pracwni,sprawdza jak olej w maszynach,uczył się obsługi napownicy...a Mały pomocnik szyje ubranka dla swoich rycerzy.nawet ze mną pojechał odebrać sprzęt do Torunia i dostał od przemiłego pana sprzedawcy komplet igieł do ręcznego szycia i 3 szpulki nici,od piątku cały czas szyje,nawet wczoraj wyciągnął swoje GAŁGANKI i szył,a ja na niego krzyczę,bo w niedzielę się nie szyje!:D:D:DTakże rodzinę pochłonęło bez reszty!
Dziś uszyłam bluzę dla małego mężczyzny,jutro pokażę bo już nie mam siły...

131 stron: « < 91 92 93 94 95 96 97 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.