131 stron: « < 94 95 96 97 98 99 100 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kochani dzięki wielkie za tak miłe słowa.Sprostuję,że do DDTVN to nie ja i moja rodzina pojedziemy,ta mała bluza za mała na mojego synka
![]() ![]() ![]() ![]() Jolu sukienka zrobiona z prostej bluzki,wycięłam głębiej podkrój szyi i dodałam golf-prostokątny kawałek materiału złożony na pół.Mi też się podoba może i sobie taką uszyję.Pozdrawiam i trzymajcie kciuki! |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
To jeszcze rożki-pirożki pokażę!
|
|
Stara Gwardia
|
|
I znowu cudności.... ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dięki Jolcia!Dziś mam do pokazania WAM komplet który szyłam dla mojej chrześnicy na pociechę do szpitala
![]() ![]() ![]() komin nie jest prostokątem<kroję trapez tzn u góry wąsko na dole szerzej zeby dzieciakom przylegało do szyi |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jeszcze sukieneczka już nie z dzianiny a ze sztruksu
![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-10-13 14:12:18 przez Trinny --- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ekspert od dzieci ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
i to w jeden wieczór?! wow! Sukieneczka przecudna, chcę taką dla mojej córy! ![]() ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Śliczne ubranka,leciutka ręka.
Kolorowo. Hania |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak zobaczyłam te koła dla dzieci, to myślałam, że to legowisko dla kota hahaha Bardzo ładnie szyjesz. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Choco KOTEK miałby za dobrze!!!
![]() ![]() ![]() uszyłam marynarkę dla Miśka z dresóweczki>Wykrój z burdy |
131 stron: « < 94 95 96 97 98 99 100 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.