Wersja do druku

131 stron: « < 94 95 96 97 98 99 100 > »

Mistrzyni Krawiectwa
Kochani dzięki wielkie za tak miłe słowa.Sprostuję,że do DDTVN to nie ja i moja rodzina pojedziemy,ta mała bluza za mała na mojego synka:),pojedzie tam moja szefowa ze swoją rodzinką.Zdradzę tylko,że to ona ma firmę,ja tylko dla niej szyję.Dziś pokażę Wam koła dla malutkich dzieci,dwustronne z jednej strony tkanina bawełniana,z drugiej minky,który jest cudowną tkaniną,ale do szycia i krojenia:boisie::boisie::boisie:tak brudzi,że koszmar!W tych samych zestawieniach tkaninowych są już uszyte kominy,chusty pod szyję..Pokażę w następnym poście.Niedługo można będzie kupić moje wytwory-str.internetowa w toku...
Jolu sukienka zrobiona z prostej bluzki,wycięłam głębiej podkrój szyi i dodałam golf-prostokątny kawałek materiału złożony na pół.Mi też się podoba może i sobie taką uszyję.Pozdrawiam i trzymajcie kciuki!

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Mistrzyni Krawiectwa
To jeszcze rożki-pirożki pokażę!

Załączone obrazy

Stara Gwardia
I znowu cudności....:oklasky:
Dięki Jolcia!Dziś mam do pokazania WAM komplet który szyłam dla mojej chrześnicy na pociechę do szpitala:buziak:uszyte wieczór przed odwiedzinami<dzianinkę szyje się pięknie i szybko jednak powoli mam ochotę na szycie z tiulu<szyfonu:DPozdrawiam Was wszystkich serdecznie i przepraszam<że tak mało z Wami jestem mam teraz tyle pracy<że pracuję od świtu do zmierzchu a miedzy szyciem mam tylko czas na przygotowanie i zjedzenie posiłków:D
komin nie jest prostokątem<kroję trapez tzn u góry wąsko na dole szerzej zeby dzieciakom przylegało do szyi

Załączone obrazy

szlafroczek komin czapka i komin legginsy tunika
Mistrzyni Krawiectwa
Jeszcze sukieneczka już nie z dzianiny a ze sztruksu:)kupiłam w lumpku dużą sukienkę i pocięłam na małą>Przyznam się Wam ze szlafrok początkowo miał być lella narzutką właśnie do tej sukienki<ale jak ubrałam lalę to mi to od razu za szlafrokiem wyglądało doszyłam pasek i jest szlafroczek!:):):)

--- Ostatnio edytowane 2013-10-13 14:12:18 przez Trinny ---

Załączone obrazy

sukieneczka tak pięknie obszywa renderóweczka
Stały Bywalec
Ekspert od dzieci:) Sama wyłożyłabym się w takim kole....
Śliczne ubranka,leciutka ręka.
Kolorowo.

Hania
Stara Gwardia
Jak zobaczyłam te koła dla dzieci, to myślałam, że to legowisko dla kota hahaha Bardzo ładnie szyjesz.
Mistrzyni Krawiectwa
Choco KOTEK miałby za dobrze!!!:D:D:D
uszyłam marynarkę dla Miśka z dresóweczki>Wykrój z burdy

Załączone obrazy

131 stron: « < 94 95 96 97 98 99 100 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.