Wersja do druku

131 stron: « < 96 97 98 99 100 101 102 > »

Pogromca spamerów
Trinny
przykro bardzo ale kazdego z nas to czeka
mama miala racje z tym talentem-jest ogromniasty
pozdrawiam :pocieszacz:
Stara Gwardia
Triny ♥ bardzo mi przykro.:(
Musisz poradzić sobie z tą wielką stratą

Nie ma lekarstwa na ból i tęsknotę, ale
życzę Ci byś jak najszybciej mogła się wyciszyć bo życie toczy się dalej...

Moja mama też już ma ponad 80 i liczę się z nadchodzącą stratą, choć też ciężko mi wyobrazić sobie, co to będzie...
Nikt nie jest wieczny. Tak już jest i chyba tak jest dobrze. Jakkolwiek okrutnie by to nie brzmiało.
https://www.facebook.com/Zibiasz
Mistrzyni Krawiectwa
Trinny - daj się przytulić :pocieszacz: Nie maluj ściany na czarno - zawsze szyłaś kolorowo i Twoja Mama tak to lubiła...

Życie musi się toczyć dalej... :(

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Mistrzyni Krawiectwa
Masz talent Trinny, ale masz też coś znacznie cenniejszego - świadomość, że miałaś kochającą Mamę. Rodzic, który potrafi docenić swoje dziecko daje mu największy skarb. Trzymaj się.
Trinny, tak mi przykro. :pocieszacz:
Świeżynek
Trinny nie jest łatwo wypełnić pustkę po stracie bliskiej Osoby- Mamy.Obrazy,wspomnienia będą stale powracały,łzy same cisnęły się do oczu,ale musisz to przetrwać.Wyrazy głębokiego współczucia.
Hania
Stara Gwardia
Trinny, kochanie tak bardzo Ci współczuję.To wielka strata.
Pozdrawiam i przytulam.
Mistrzyni Krawiectwa
DZIĘKUJĘ WAM MOI KOCHANI!Tak się zryczałam jak czytałam Wasze piękne słowa!:zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku::zlezkawoku:

131 stron: « < 96 97 98 99 100 101 102 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.