131 stron: « < 98 99 100 101 102 103 104 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Wojtku... przytulam Cię serdecznie ![]() Jest mi niesamowicie przykro... co za wiadomość ![]() Czas leczy rany ... tylko to umiem powiedzieć choc umiem wczuć się w Twoje położenie... Bardzo,bardzo mi przykro... ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Trinny obie przechodzimy to samo. Święta jakoś przeżyłyśmy. Mi pomagają zdjęcia mamy z którymi gadam. Jedno mam ustawione w kuchni a drugie w pokoju gościnnym. Ty możesz ustawi sobie fotkę mamy w pracowni - i zawsze będzie z Tobą. A ciężko jest, nie da się tego ukryć. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wojtku serdecznie Ci wspolczuje! To straszne co piszesz!!! Ty i Susanna jestescie tacy dzielni! Nie wiem pisac czy nie? Trzy tyg temu stracilam moja prace ktora byla spelnieniem moich marzen-szycie dla dzieci w mojej domowej pracowni
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Trinny tak mi przykro ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cholernie rozumiem i czuję w 100% co czujecie ,tylko ,że ja miałem 5 lat gdy zmarła moja mama.
Chorowała na raka i zmarła ,w lipcu 2014 minie 10 lat od jej śmierci. Współczuję i Tobie Trinny i Tobie Susanno ![]() Ja wierzę ,że czuwają nad nami nasze mamy i pomagają nam ![]() Piotrek ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Droga Trinny,
Ogromnie mi przykro, że oprócz straty Mamy, dosięgnęła Cię strata pracy i kłopoty z Michałkiem. To trochę za dużo, jak na tak krótki czas. Nie będę Cię pocieszał, bo to jest trochę takie sztuczne, ale mam nadzieję, że z naszym fachem w ręku dasz sobie radę, a z Michałem będzie wszystko OK, bo to wspaniały chłopak !! Moje bolesne wydarzenia miały miejsce pół roku temu, więc czas to trochę wszystko zniwelował. Dla Ciebie i Susanny odejścia bliskich są dość świeże, więc doskonale Was rozumiem. Trzymaj się Trinny i jak ładnie napisałaś - dobrze, że jesteście. A jak tak jak wcześniej napisałem, zajmuję się szyciem, to mnie odcina od spraw codziennych i czas jakoś leci, ale ogromna, czarna pustka w sercu została na zawsze. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wojtku! Jest mi bardzo przykro z powodu Twoich strat.
Tak jak juz mowilem wczesniej ,rozumiem co czujecie,ale wierzcie ,ze nasi bliscy nad nami czuwaja ,nawet daja tego znaki,my z cala rodzina w te wigilie wlasnie dostalismy taki znak.Kochani jestesmy razem w takiej samej sytuacji ,choc moja mama nie zyje juz prawie 10 lat ,to jednak wydaje sie jakby to bylo nie dawno,bo czas leczy rany ale nas ich nie pozbawia.Nasi bliscy,ktorzy odeszli beda w naszych sercach i nie zapominajmy o nich ,bo oni o nas pamietaja. Szczescie ,ze ten trudny dla wszystkich, 2013 rok juz sie skonczyl i oby ten byl nie porownywalnie lepszy i mysle,ze bedzie ale trzeba w to wierzyc ![]() Trzymamy sie razem ![]() ![]() ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Stara Gwardia
|
|
Kochani, rok, który miną , dla wielu z nas był trudny. Bardzo współczuję wszystkim , którzy pożegnali swoich bliskich. Te straty najtrudniej przeboleć.
Z pozostałymi damy sobie rady, bo jesteśmy, bo jest obok nas ktoś, kto wesprze, nie tylko dobrym słowem. Na nadchodzące dni Nowego Roku wszystkiego dobrego. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
http://www.burda.pl/gfx/00/01/58/60/image-1hwy6uo_jpg/crop_center_top_150x200_150x200.jpg Tym razem Michałek startuje w konkursie BURDY>
|
|
Administrator
![]() |
|
Trinny możesz na mnie liczyć :] ________________________________________________________
131 stron: « < 98 99 100 101 102 103 104 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.