131 stron: « < 95 96 97 98 99 100 101 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna ta marynarka! Jestem pod wrażaniem. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
super wyszła ta marynarka a chłopiec wygląda w niej rewelacyjnie
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Świetna marynarka!!!
A ja mam białą dresówkę i zastanawiałam się, co z niej uszyć - teraz już wiem!. Dzięki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Naprawdę super marynarka, uwielbiam tego typu ciuszki z dresówki - z jednej strony eleganckie, a z drugiej wygodne (sama się tak noszę, jako chwilowo etatowa mama). I muszę przyznać, że masz w domu urodzonego modela, niewielu jest chłopców, którzy by tak ładnie zapozowali. ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Marynarka rewelacyjna, pięknie uszyta. Jestem pod wrażeniem. ________________________________________________________
Zapraszam na mój blog
http://www.adelaszyje.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Prześliczna marynarka taka na czasie ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Super marynarka, wygląda bardzo elegancko, a jak z dresówki to do tego musi być wygodna ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Misiu kochany ciocia Susanna napisze, że wyrosłeś chłopie az miło popatrzeć a mamusia uszyła Ci cudną marynarkę!
Trinny te koła dla malutkich dzieci wyglądają obłędnie! Muszą być niesamowicie wygodne ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
TRinny witam Cię serdecznie!
Jak zawsze perfekcja i ciekawe pomysły uzupełniają się w Twoim wątku. Musze poświęcić nieco więcej uwagi by go dokladnie przejrzeć od czasu gdy wypadłam z rytmu. Piękne rzeczy a Misiu to dorosły już chłopiec,pozdrawiam ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
WITAM WSZYSTKICH MOICH KOCHANYCH FORUMKOWYCH PRZYJACIÓŁ PO DŁUGIEJ MOJEJ NIEOBECNOŚCI>Nie było mnie i napiszę Wam dlaczego>>>napiszę bo to forum ten mój wątek to taki mój pamiętnik jest więc musi być ten wpis>>>>Miesiąc temu pożegnałam się z MAMĄ tu na świecie na zawsze ale żyję wiarą i nadzieją że kiedyś się spotkamy!SERCE MAM ROZDARTE I ROZPRUTE NA PÓŁ I TA PUSTKA I ZBLIŻAJACE SIĘ ŚWIĘTA>>>>Szyję dużo może w najblizszym czasie pokażę zdjęcia>>>>szyję kolorowo co kiedyś uwielbiałam a teraz drażnią mnie te wszystkie kolory>>>>i ścianę w pracowni też najchętniej zamalowałabym>>>na czarno>>>>JEDNAK NIE PODDAM SIĘ BĘDĘ SZYĆ DALEJ DLA MAMY WIEM ŻE WIDZI SWOJĄ CÓRECZKĘ I MÓWI ZAWSZE CI MOWIŁAM ŻE MASZ TALENT!ZAWSZE TO MOWIŁA JAK POKAZYWAŁAM JEJ ZDJĘCIA>>>Pozdrawiam WAS WSZYSTKICH SERDECZNIE I DO NASTĘPNEGO WPISU PA KOCHANI!
|
131 stron: « < 95 96 97 98 99 100 101 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.