Stały Bywalec
![]() |
|
mam do sprzedania
Lacoste i bawełnę Kolory widoczne na załączonym obrazku. MB bawełny 9,70 PLN mb Lacosta 18 PLN Zapraszam do kontaktu ![]() Mail [email protected] strona www ashwood.com.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jaki jest skład tej bawełny? ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
100 bawełna
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
myslałam ze ta bawełna to dzianina z elastanem... ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Te szare melażne nie rozciągają się? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
No niestety to jest 100% bawełna nie rozciąga się ale jeśli Panie chcą mogę jutro sprawdzić bawełne z elastenem
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
bawełna elastyczny, kolory dostępne te same
Cena troszkę większa bo 15,50za metr |
|
Administrator
![]() |
|
Tzn. ja bym może wzięła trochę tego szarego melanżu tylko muszę uzbierać kasy. A f-ry wystawiacie? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
tak zero problemu.
Nawet transport moze być gratis ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jestem zainteresowana zakupem bawełny. Napisz mi tylko, które fotki przedstawiają próbki bawełny, żebym mogła wybrać kolory. Ile za przesyłkę? ________________________________________________________
|
Wątek jest zablokowany.