Stały Bywalec
![]() |
|
WItam,
Mam do oddania komplet wykrojów zrobiony przez firmę łucznik z tabelami rozmiarów, i instrukcjami jak uszyć. Dostałem 6 kompletów od firmy z która handluje, a ze handluje z nimi dzięki klientom z tego forum to własnie tu je rozdaje ![]() Każdy komplet zawiera po 40 wykrojów z każdego rodzaju, obszerna instrukcje i do tego jeszcze rózne przydatne tabele i porady. Ogólnie 348 stron ![]() Jedyny koszt jaki Państwo ponoszą to transport 18 zł. Ale jest jeden warunek ![]() Oczywiście jeżeli komuś mocno zależy możemy puścic przelew przez szybkie przelewy z innego banku. Przepraszam za niedogodność ale mam wolna niedziele i chce to załatwić ![]() A więc kto pierwsyz ten lepszy zapraszam i czekma na privy mail [email protected] gg 45121887 siedze na niewidocznym ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-02-03 00:00:48 przez Garuda --- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Przepraszam jeśli ktoś poczuje się przez to urażony,ale spokojnie pod koniec tygodnia wrzucę coś dla wszystkich poza posiadaczami konta w PKO SA
![]() Dziękuję Państwu za zakupy które do tej pory były u mnie dokonane ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dziwne mi się to wydało, że tylko PKO SA. Reklama czy co? Ja mam konto np. w PEKAO SA ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-02-03 00:11:18 przez mamamarta55 --- ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Nie reklama
![]() Choci raczej o to zeby dotarły one do mnie błyskawicznie ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Może ten link będzie pomocny http://kiedykasa.pl
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję
![]() Ale robię im konkurencje jednak narazie nie mam wyjścia i muszę z nich korzystać |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
zostało 5
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
3 zostały
|