Świeżynek
![]() |
|
To drugie forum o szyciu jakie znalazłam ale mam wrażenie, że dużo się tu dzieje! Zaczęłam jakiś rok temu samodzielnie uczyć się szycia i projektowania, a w swoim otoczeniu mało mam osób, które to rozumieją
![]() Bardzo podoba mi się między innymi prosty sposób obsługi forum i dodawania zdjęć. Wszystko jest łatwe i intuicyjne. Szkoda, że nie szukałam Was wcześniej, bo w wielu sprawach bardzo pomagacie początkującym - miałabym parę problemów z głowy, między innymi jaki materiał wybrać, jaką maszynę kupić ![]() Zajmuję się wizażem głównie na sesjach zdjęciowych i od tego się zaczęło. potrzebwaliśmy strojów dla modelek, więc pierwsza moja uszyta rzecz poszła od razu na sesję zdjęciową. Dziś mam już parę uszytych rzeczy w szafie i chciałabym wymienić całą swoją garderobę na rzeczy własnej produkcji. Pozdrawiam wszystkie osoby, które uwielbiają szyć! |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witamy i pozdrawiamy!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Eleno witaj ![]() Cieszy mnie to co piszesz o łatwiej i intuicyjnej obsłudze forum ![]() I fajnie, że spełniasz swoje marzenia mimo, iż nie wszyscy podchodzą do tego entuzjastycznie. Może w przyszłości to docenią ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Susanna bardzo dziękuję! Jest jakiś dziwny nadal pogląd wśród ludzi, że jak mówię, że uwielbiam szyć to trochę dziwnie się na mnie patrzą. "Szyć? Co to znaczy szyć? I co, chciałabyś zostać krawcową?!" Ale na szczęście w mojej branży się to bardzo przydaje i ja to uwielbiam! Najpiękniejsze jest to, że jak czytam blogi o szyciu innych osób to widzę, że wielu ludzi to pasjonuje!
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
No jasne, że szycie to niesamowicie kreatywne zajęcie, nie tylko rozwija poczucie piękna i estetyki ale zwyczajnie "łata" budżet rodzinny ![]() ![]() Można wiedzieć skąd jesteś? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Z Lublina. Kończyłam tu studia prawnicze i znalazłam miłość swojego życia i tu już zostałam
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cześć
ps. są tu jeszcze bardzo zdolni chłopcy/mężczyźni ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Aaaaaa taka wpadka na początek!
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Rozumiem ![]() Szyjący prawnik z pewnością wzbudza sensację. ________________________________________________________
|
Świeżynek
![]() |
|
Z prawa zrezygnowałam na rzecz fotografii, wizażu i właśnie szycia. Tego chyba nie potrafią zrozumieć moi bliscy. Ale za to moja mama i mój mężczyzna są ze mnie dumni za każdym razem, kiedy im coś pokażę co nowego uszyłam
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.