11 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Susanna , ja do wbijania szpilek wzięłam mały młotek,bardzo mi to ułatwiło pracę.Szkoda,że nie pomyślałam o tym od samego początku... ________________________________________________________
Każde serce ma ciemne zakątki,gdzie są boleści,głupstwa i szczęścia pamiątki.
Adam Mickiewicz |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
prosta sukienka dla córki ________________________________________________________
Adam Mickiewicz |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
sukienka na sylwestra 2010 --- Ostatnio edytowane 2010-12-15 08:35:46 przez ann --- ________________________________________________________
Adam Mickiewicz |
|
Administrator
![]() |
|
Dzięki za patent z młoteczkiem ![]() Kreację sylwestrową już chwaliłam to teraz pochwalę sukienkę dla córy ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Suknia ładnie uszyta
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Obie sukienki bardzo ładne,starannie wykonane.Kolorki fajne,każda z sukienek ma swój urok.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ann sukienki ładne,dobrze dopasowane i starannie uszyte!!!Piękny czerwony kolor Twojej sukienki.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Bluzka BURDA 02/2004 model 113 ________________________________________________________
Adam Mickiewicz |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Luz swoboda i wygoda a do tego elegancja!!!
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Ślicznie uszyte te dwie sukieneczki, szczególnie przypadła mi do gustu ta dla córki, niby skromna, ale te paseczki nadają fajny "klimat" tej sukience.
Bluzeczka super, pasuje i na codzień i na tzw.wyjście, można zestawić z różnymi spódniczkami i zyskuje się parę wariantów ubioru. Bardzo ładne ciuszki !! |
11 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.