11 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo mi się podoba sukienka czerwona ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Sukienka sylwestrowa dla mojej bratowej BURDA 11/2010 model 119 ________________________________________________________
Każde serce ma ciemne zakątki,gdzie są boleści,głupstwa i szczęścia pamiątki.
Adam Mickiewicz |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Krótki męski płaszcz - kurtka z rękawami reglanowymi --- Ostatnio edytowane 2010-12-30 16:53:58 przez ann --- ________________________________________________________
Adam Mickiewicz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna sukienka,lubię takie kolorki,płaszcz też fajny.
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Sukienkę już komentowałam w innym wątku a płaszczyk bardzo mi sie podoba. Klasyczny, ponadczasowy, przydałby się taki mojemu mężowi ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Świetny krój tej sukienki. Podkreśla wszystkie atuty
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bratowa powinna być szczęśliwa ![]() Bo suknia wygląda świetnie. ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Chyba żadna kobieta nie lubi pokazywać się dwa razy w tej samej sukience , ja również , dlatego z mojej "starej' sukienki , którą miałam na Sylwestra zrobiłam "nową" na zabawę karnawałową ________________________________________________________
Adam Mickiewicz |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Nic tylko pogratulować Ci pomysłowości przy tej czerwonej sukieneczce. Jako krótka bardzo fajnie prezentuje się właścicielce, kokarda w talii dodaje "smaczku" tej kreacji. Podoba mi się bardzo, ładnie szyjesz Aniu !!
Pozdrawiam, |
|
Administrator
![]() |
|
No i bardzo dobrze zrobiłaś :] Zawsze to i człowiek lepiej się poczuje jak to przy "nowej" rzeczy ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
11 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.