Stara Gwardia
![]() |
|
Zostałam poproszona o udostępnienie mojej pracowni do zwiedzenia przez przedszkolaków ![]() ![]() 1. satynożorżeta kolor ciemnoceglasty szer.150 kupon o dł 60 cm. -10zł 2. sztruks brązowy szer.150 dł 170cm - 25zł 3. satyna kolorowa kupon 150 cm- bardzo tanio 12 zł 4.Zakard w kwiaty szer 145 dł 160cm - 20zł 5.satynobawełna w kwiaty idealna na sukienkę lub spódnicę dł 120 cm - 15zł ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
6.tkanina w kwiaty bez laykry dł 80cm -10zł
7.Tkanina z wyglądu przypominająca len ale z laykrą , nie gniecie się idealna na spódniczkę dł70 cm - 10 zł 8. wełna z domieszką. nie gniecie się też fajna na spódniczkę dł 95 cm- 13zł 9. żakard w kwiaty dł 120 cm -15 zł ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Biorę pozycję nr 5 ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wysłałam wiadomość na priv. ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zostały jeszcze tkaninki nr. 1, 2, 4, 6, 9 ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dotarła do mnie tkanina. Dzięki, ITA, piękna jest ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.