Stara Gwardia
![]() |
|
dziewczyny, moja dobra koleżanka kończy pisać pracę magisterską i poprosiła mnie o pomoc.
Wypełnijcie proszę kwestionariusz i pomóżcie jej. Czasu jest baaaardzo mało a musi mieć sporo kwestionariuszy. Wypełnienie dokumentu nie zajmie Wam więcej niż 5 minut. wypełnione kwestionariusze wyślijcie proszę na adres [email protected] Bardzo wam z góry dziękuję Aga ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wypełniłam ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuję ci bardzo, już dostałam ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To moj tez poszedl
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
poproszę w starszej wersji worda, bo mam 2003 i nie mogę otworzyć pliku ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
proszę uprzejmie, plik w wersji MS Word 97-2003 ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
poszło, tylko w tabelkę nie dało się nic wpisać ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bo trzeba było dwa razy na nią kliknąć, żeby edytować ![]() też z początku nie załapałam o co chodzi, dopiero potem zajarzyłam, ze to może być obiekt excelowy ![]() dziękuję w imieniu koleżanki ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A ja po prostu szybciorkiem wstawiłam nową ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
zdolna bestyja ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.