Świeżynek
![]() |
|
Hej dziewczyny.
Szukam niedrogiej i solidnej krawcowej, która będzie w stanie uszyć mi na początek sukienkę z dzerseju. Mam kilka upatrzonych materiałów w sklepie internetowym, więc możemy się dogadać w jaki sposób go dostarczą. Noszę rozmiar 54, więc ciężko mi jest napasować coś fajnego w polskim sklepie, a mam masę gotowych wzorów sukienek z zagranicy, które chciałabym mieć w swojej szafie. Jeśli Pani okaże się solidna możemy umawiać się częściej na szycie ![]() Jestem z okolic Katowic, ale równie dobrze możemy kontaktować się drogą mailową i gotowe produkty wysyłać pocztą, więc odległość mi nie przeszkadza. Pozdrawiam serdecznie Zainteresowane osoby proszę o wiadomość --- Ostatnio edytowane 2014-04-12 22:58:17 przez Sabi84 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gdzie można kupić tę dzianinę w kropki? Bardzo mi się podoba.
--- Ostatnio edytowane 2013-03-08 16:10:27 przez Natalia_ --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witam, specjalizuje się w szyciu rozmiarów 42+ i na nietypowe figury, również na odległość. szczegóły tu http://krawiectwomelanii.pl kontakt do mnie: [email protected] ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witaj,
szyję duże rozmiary na indywidualne zamówienie np 54 wzwyż, a bywa i 60 ![]() pozdrawiam Elżbieta |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.