Świeżynek
![]() |
|
Witam, może mi ktoś mniej więcej powiedzieć ile będzie kosztowało "stworzenie" takiego oto stroju?
http://turnonred.tumblr.com/post/22304756914/okay-that-took-forever-im-sorry-heres-the Po kliknięciu na obrazki powiększają się, wszystko jest niestety w języku angielskim ale mogę przetłumaczyć kluczowe nazwy (np takie jak materiały etc.) Chciałbym się dowiedzieć ile wyniesie mnie stworzenie takiego stroju ręcznie i czy jakiś zakład krawiecki ( w pobliżu Warszawy) był by w stanie stworzyć dla mnie takie cudo. (oczywiście w rozsądnej cenie która nie przekroczy ekstremalnie ceny stworzenia tego we własnym domu) Za wszelkie błędy w pisowni z góry przepraszam ale przyszedłem przed chwilą z dworu i nadal mam ręce jak lód ![]() -Edit- Dodam jeszcze że maska stworzona jest z materiału o nazwie wonderflex (zapewne coś podobnego do plastiku) którego nie mogę znaleźć w żadnym sklepie. --- Ostatnio edytowane 2013-03-13 13:11:43 przez EniuuuPL --- --- Ostatnio edytowane 2013-03-13 13:17:17 przez EniuuuPL --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Maskę mógłbyś uszyć może z neoprenu? Też jest giętki ale w miarę sztywny.. cośjak pokrowce na lapropy i telefony itd
![]() I myślę, że jakikolwiek krawiec będzie Cię kosztował więcej niż jak samemu by się w domu uszyło takie cudo ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Szukam tego neoprenu i dowiedziałem się tylko że można to wyciąć z ochraniaczy etc. albo kupić w sklepie dla nurków który jest poza moim zasięgiem :/
A wiesz może jaki był by koszt u krawca? (nie proszę co do złotówki ale tak na oko, jeżeli nikt nie będzie wiedział to w każdej chwili mogę się wybrać do mojej babci krawcowej ![]() Wybaczcie jeżeli napiszę coś źle ale osobiście rzadko mam styczność z maszyną do szycia i innymi wynalazkami --- Ostatnio edytowane 2013-03-13 14:49:58 przez EniuuuPL --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Co do krawca to nie mam pojęcia.. a neopren założę się, że nawet i na allegro kupisz
![]() Najlepiej to przejśćsiędo krawcowej i zapytać ile by coś takiego kosztowało.... |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.