Stały Bywalec
![]() |
|
Witam wszystkich na tym forum
skończyłam szycie spódnicy pomimo to że już jest za ciasna .. do tej pory leżała w kawałkach ale postanowiłam ją skończyć z myślą o kimś kto by chciał ją kupić Spódnica jest z dzianinki(typu bizu) cieniutka i lejąca na biodrach karczek z długimi szlówkami dół wykończony owerlokiem , poszerzana godetami Resztę oceńcie sami ![]() wymiary to talia 67 biodra 88 dł. karczka 15 dł. spódnicy 60 kolor to ciemny granat ![]() ________________________________________________________
szycieeli |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
fotki ________________________________________________________
szycieeli |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie mój rozmiar, ale co to jest dzianina typu bizu? Można prosić jakiś link do tego typu dzianin?
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
bizu ja tak nazywam ją jak ją kupiłam nazywała się po prostu dzianina ,ale jest
Cienka, ciężkwa, śliska, lejąca o jedwabistym połysku ... ________________________________________________________
szycieeli |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
koszula męska może być damska :okok
tkanina flanela na podszewce pikowanej ocieplana guziki napy dł. rękawa od szyji 78 cm obw. klatki piersiowej 124 cm obw. kołnierzyka 42 cm dł. koszuli mierzona po śr. tyłu 80 cm cena 50 zł ps. koszulę sama szyłam, a metka na koszuli jest doszyta przeze mnie --- Ostatnio edytowane 2013-04-02 11:47:39 przez szycieeli --- --- Ostatnio edytowane 2013-04-02 11:48:34 przez szycieeli --- ________________________________________________________
szycieeli |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
inne ujecia
--- Ostatnio edytowane 2013-04-02 11:51:57 przez szycieeli --- --- Ostatnio edytowane 2013-04-02 11:52:52 przez szycieeli --- --- Ostatnio edytowane 2013-04-02 11:57:00 przez szycieeli --- ________________________________________________________
szycieeli |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.