Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna i jak szybko działasz!
|
|
Administrator
![]() |
|
ITA czego się nie dotkniesz to wychodzi to świetnie!
![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W mojej wersji nie jest zakładana ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Very good ! ________________________________________________________
Prosze wybaczyc moj rosyjski ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Tak jak dziewczyny piszą, spódniczka wyszła Ci super, a biorąc jeszcze brak gotowego wykroju, to jeszcze bardziej takie szycie zasługuje na wysoką ocenę.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna i to podwójnie: samodzielny projekt autorski. ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Świeżynek
![]() |
|
Spódnica EKSTRA!!!! prosta i klasyczna a zarazem z wyraźnym akcentem oryginalnego elementu!
![]() korzystając z okazji rozmowy o spódnicach jestem ciekawa co sądzicie o mojej-pierwszej która uszyłam- też bez wykroju ![]() a opis na moim blogu: http://refashionclothes.blogspot.com/ pozdrawiam! |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.