Wersja do druku

51 stron: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »

Administrator
Tak, takie bluzki super się sprawdzają w upały, bardzo ładnie Ci wyszła :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
To jakaś bawełna z domieszką poliestru, dość śliska, niegniecąca.
Nie znam się na rodzajach tkanin, po prostu macam tkaninę i porównuję do gotowych ciuchów macanych w sklepach:D
Stara Gwardia
Z powodu przeprowadzki miałam duży przestój w szyciu, ale w końcu udało mi się usiąść do maszyny.
I tak powstała druga koszula dla męża i pokrycia na pufy (materiał coś odbija światło) do naszego nowego mieszkanka (wynajmowanego, dlatego odświeżam meble, które tam zastaliśmy):D Już niedługo powinnam pokazać coś uszytego dla siebie, kupiłam masę materiałów z wyprzedaży "wszystko po 5 zł" we Wrocławiu :p

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Fajny mąż i fajna koszula mój nie lubi koszul:( fajny pomysł na pokrowce na pufy można małym kosztem zmienić wystrój całego mieszkania :) Co do owerloka to na samym początku złamałam jedną z igieł nie wiem jak to się stało,po ustawieniu go obrzuca bardzo fajnie i nawet nie zrywa mi nitek,jak na razie jestem z niego zadowolona :):):)
Stara Gwardia
Cieszę się bardzo, że dajesz radę z tą piekielną maszyną :p
Widać musiała trafić w odpowiednie ręce, żeby ładnie szyć :)
Administrator
Wow super!! Kurcze ale postawnego masz męża :D A pokrowiec naprawdę świetny! I jak widać kiciusiowi przypasował :)

Mistrzyni Krawiectwa
I koszula i pufa i kiciuś wszystko ładnie pięknie!!!Wszystkiego dobrego w Waszym nowym GNIAZDKU!!!
Stara Gwardia
Nic szczególnego, ale świetnie się w tym czuję.
Tunika z cieniutkiej lejącej dzianiny, bardzo miła w dotyku (musiałam szyć z dwóch warstw żeby nie prześwitywała):D

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Świetna,lubię takie tuniczki :)
Administrator
Piękna!!! Takich tuniczek nigdy za wiele a im więcej tym lepiej :oklasky:

51 stron: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.