51 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Mnie też się szalenie podoba Joasiu... śliczna ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ładna, ładniejsza, najładniejsza, ajajaj.... ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kolejna tunika z tej samej serii (no cóż, bardzo mi się podoba ten krój i dobrze się w nim czuję)
![]() Na manekinie sukienka z dzianiny bardzo elastycznej i takiej jakby trochę gumowej. Materiał strasznie upierdliwy, nie do końca jestem zadowolona z paru przeszyć, ale nie mam już do niej siły - będzie na jeden sezon a za rok uszyję lepszą ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Krój tuniki naprawdę bardzo fajny mam dzianinę więc pewnie też sobie taką uszyję,bardzo fajna sukieneczka świetny materiał
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Też się nie dziwię, ze się powtarzasz w kwestii tuniki, bo rzeczywiście dobrze w niej wyglądasz.
Materiał w motyle - cudny... Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ach...jej...Joasia bardzo ładnie w tuniczce wyglądasz w sam raz na tę pogodę!!!!A sukienka jest świetna!!!!Nie narzekaj tylko zakładaj i noś jest superowa jak to mój synek mówi!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukienka w motyle robi ogromne wrazenie! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Lubisz sukienki?
A tunika fajowa już pisałam przy poprzedniej,baardzo mi się podoba. Joasiu rękawek jest doszywany czy krojony razem z resztą? Świetna jest. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sukienka świetnie się prezentuje, fantastycznie wykorzystałaś wzór materiału ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
51 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.