51 stron: « < 32 33 34 35 36 37 38 > »
Administrator
![]() |
|
Troszku drogi ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Troszku owszem, ale ciekawe na czym polega inteligencja takiej bawełenki, może zmienia kolor w zależności od nastroju albo okazji hmm fajna by była taka tkaninka i odrazu więcej miejsca w szafie ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Taaa jak kameleon ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ooo... ładna, robisz ogromne postępy. Ze zdjęciami z fleszem tak to bywa. Uwidaczniają to czego normalnie nie widać i odwrotnie. a kolor mi się podoba bez względu na to czy na Twoich zdjęciach czy u sprzedawcy na allegro.
A tkaninie trza zrobić test na IQ ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
uuu super !! ciekawe kiedy ja uszyje moją sukienke :P ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hej, dawno mnie nie było
![]() W tym czasie uszyłam kolejną koszule dla męża, niestety nie mam zdjęć. Teraz męczę się z suknią balową dla 7 letniej chrześnicy. Najgorsze jest to, że nie mam możliwości przymiarki, bo mała mieszka daleko. Jeszcze nie skończona, ale już widać, co to będzie ![]() ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
noooooo
piekna bedzie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No prawdziwa balówa. Niunia będzie zachwycona.
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Zobaczysz, chrześnica nie da jej z siebie ściągnąć i będzie w niej spała ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Starych nie ma, chata wolna, ooo, bedzie bal! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
51 stron: « < 32 33 34 35 36 37 38 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.