Wersja do druku

Stara Gwardia
Kochani forumowicze pamięć bywa ulotna mam pytanie gdzieś tutaj był fajny cennik usług krawieckich nie mogę go znaleźć
Stara Gwardia
Ooooooooo:Ddziękuję Natalio
Załączniki

elegancka-granatowa-długa-sukienka-dla-mamy-pana-młodego-2013.jpg (90.4 KB)

Zaaklimatyzowany
Witam:)
Dora, przepraszam Cię. Coś mi się zdaje, że wcinam się w Twój wątek. To pytanie powyżej to chyba do mnie więc pozwolę sobie odpowiedzieć. Mam nadzieję, że nie pogniewasz się:)
Zaaklimatyzowany
Jola69, jak Ci się udało uszyć tę sukienkę. Też wypatrzyłam ją, potrzebna mi jest jakaś ekstra sukienka na wesele syna. Nie wiem jak się do niej zabrać. Może jakieś inne propozycje. Pomocy!
Załączniki

elegancka-granatowa-długa-sukienka-dla-mamy-pana-młodego-2013.jpg (90.4 KB)

:)ciągle nad nią pracuję. Mam z nią problem. Gdy wisi na manekinie lub na mnie to wszystko ładnie się układa, ale gdy ją ściągnę wszystkie drapowania diabli biorą i przy kolejnym zakładaniu trzeba je ponownie poprawiać.
Muszę ją jeszcze wykończyć górą i będzie prawie skończona. Wesele mojego syna dopiero w październiku-mam nadzieję, że uda mi się ją skończyć:). Oczywiście gdy będzie gotowa to ją pokaże.
Mistrzyni Krawiectwa
Jolcia jak tak się mają sprawy z drapowaniem to mocuj je jak ja to mówę NIEWIDZIALNĄ NITKĄ:)Przyczepiasz do spodu sukienki-tego na którym układałaś draperie jednym punkcikiem gdzieś w załamaniu fałdki.I po ponownym zdjęciu z manekina czy z figury nic nie będzie już leciało!Miłego punktowania życzę!
Stara Gwardia
Pewnie że się nie gniewam :zacieszacz:

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.