Stara Gwardia
![]() |
|
Zbychu, nie chciałabym zbytnio marnować Twojego czasu. Liczyłam na jakieś łatwe rozwiązanie w stylu: jest jeden dobry producent polski płócien i tam się zaopatrują wszysktie drukarnie, a ten producent nazywa się tak i tak. Poza tym szukam płócien kolorowych. Drukarnie to był chyba niewłaściwy trop.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tkaninę na rolety, gotowe lub z metra, można nabyć w sklepach z wyposażeniem wnętrz np castorama, leroy, practiker itp ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Iiihahaha! No tośmy się dogadali! ![]() ![]() Ja myślałem, że chodzi Ci o ten konkretnie materiał, którego się używa do druku solventowego! ![]() U nas w kraju nikt go nie produkuje, a większość producentów jest z Azji. I on nigdy nie występuje w innych kolorach, niż biały, ew. Ivory (kość słoniowa). A Tobie chodziło po prostu o płótno? ![]() ![]() Ale nic się nie martw moim czasem, bo przy okazji znalazłem parę ciekawych rzeczy, które mnie interesują ![]() Pozdrovki - Zbych ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mi też to się zdarza, życzliwość czasami popłaca
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.