Wersja do druku

2 strony: < 1 2

Stara Gwardia
Zbychu, nie chciałabym zbytnio marnować Twojego czasu. Liczyłam na jakieś łatwe rozwiązanie w stylu: jest jeden dobry producent polski płócien i tam się zaopatrują wszysktie drukarnie, a ten producent nazywa się tak i tak. Poza tym szukam płócien kolorowych. Drukarnie to był chyba niewłaściwy trop.
Stara Gwardia
tkaninę na rolety, gotowe lub z metra, można nabyć w sklepach z wyposażeniem wnętrz np castorama, leroy, practiker itp
Zbychu, nie chciałabym zbytnio marnować Twojego czasu. Liczyłam na jakieś łatwe rozwiązanie w stylu: jest jeden dobry producent polski płócien i tam się zaopatrują wszysktie drukarnie, a ten producent nazywa się tak i tak. Poza tym szukam płócien kolorowych. Drukarnie to był chyba niewłaściwy trop.
Iiihahaha! No tośmy się dogadali!:D No nie ma co...:D
Ja myślałem, że chodzi Ci o ten konkretnie materiał, którego się używa do druku solventowego!:D
U nas w kraju nikt go nie produkuje, a większość producentów jest z Azji. I on nigdy nie występuje w innych kolorach, niż biały, ew. Ivory (kość słoniowa).
A Tobie chodziło po prostu o płótno?:D No niezły ubaw...:rotfl:
Ale nic się nie martw moim czasem, bo przy okazji znalazłem parę ciekawych rzeczy, które mnie interesują :)

Pozdrovki - Zbych

https://www.facebook.com/Zibiasz
Stara Gwardia
[
Ale nic się nie martw moim czasem, bo przy okazji znalazłem parę ciekawych rzeczy, które mnie interesują :)

Pozdrovki - Zbych

Mi też to się zdarza, życzliwość czasami popłaca :)

2 strony: < 1 2

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.