25 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo lubię ten fason i podoba mi sie oczywiście też ta sukienka ... ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kolejna z sukienek studniówkowych ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
urocza...
|
|
Stara Gwardia
|
|
Piękna i kolor sliczny
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Powoli nadchodzi wiosna i kobiety coraz częściej decydują się na sukienki, szkoda że jak narazie to w zupełnie nie wiosennych kolorach. Mam nadzieję że jak zrobi się cieplej to się zmieni . Sukienka nawet mi się podoba tylko po zimie chciało by się czegoś bardziej kolorowego . Ozdobiłam ja cekinami , bo dostałam od klientki wolną rękę , więc sobie pozwoliłam . Zauważyłam że cekiny w tym sezonie są modne , szczególnie dużo ich na torebkach , szkoda że do torebek jakoś nie mam natchnienia ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Piękny ma dekolt ta sukienka. Dobrze,że ozdobiłaś ją cekinami- dodało jej to uroku.
|
|
Administrator
![]() |
|
Wow ta ciemna sukienka przepiękna! Bardzo szykowna i elegancka ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Mało wiosenne kolory... szkoda...
cekiny znacznie ją ożywiły ![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
A MI SIE PODOBA I TO BARDZO
|