Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo wam wszystkim dziękuję za miłe słowa, jeżeli chodzi o suknie to był to projekt klientki, która złączyła ze sobą części z 3 sukni . Pewnie dlatego nikt inny takiej nie ma , jest niepowtarzalna. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
A mi wpadła w oko ta niebieska bardzo prosta i elegancka ale niebanalna
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeszcze jedno zdjęcie , oczywiście sukienka w czasie szycia ,więc nie skończona . Jakoś tak się składa że jak już skończę to nie zdążę zrobić zdjęcia ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zapowiada się na śliczną sukienkę. Ten wzór na pasku to haft? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak , jestem szczęśliwą posiadaczką hafciarki komputerowej. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To może jeszcze jakieś zbliżenie. ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Śliczna, ciekawy dekolt no i ten hafcik super ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
A jak zrobić takie piękne zakłądki przy dekolcie? Super to wygląda
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Proszę bardzo ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Najczęściej korzystam z gotowych wykrojów , ten też jest z burdy. ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.