Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Ogromnie mi się podobają te sukienki studniówkowe, są naprawdę efektowne. A spódniczki, pomimo, że klasyczne i proste też są ujmujące i takie kobiece. Pięknie szyjesz, jak zauważyła Panett.
--- Ostatnio edytowane 2010-01-24 23:24:42 przez Wojtek --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uwielbiam takie spódniczki,zawsze modne i do wszystkiego pasują.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jeszcze nie skończona, ale zapowiada się interesująco. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
NO i w końcu , moja pierwsza suknia ślubna ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
ITA, wielkie uznanie i gratulacje. Suknia ślubna jest przepiękna i to ,że jest dwuczęściowa to właścicielka powinna się w niej czuć komfortowo. I ta sukieneczka niebieska też sliczna. Masz dziewczyno talent i korzystaj z tego i aby zarobić i mieć osobistą satysfakcję, że potrafi się robić tak piękne rzeczy. Mnie nieraz przychodzi taka refleksja, że jeżeli nie byłbym krawcem, to może byłbym np.urzędnikiem, technikiem, inżynierem i moja praca gdzieś by się rozpływała, coś bym tam robił. A tak szyjąc piękne suknie, bluzki, żakieciki coś zostawiam po sobie dla konkretnych osób, one mają zadowolenie, a ja tą satysfakcję, że coś umiem. I na tym właśnie polega czar krawiectwa, który wciąga bez reszty.
Jeszcze raz gratuluję i podziwiam.... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dołączam do grona zachwyconych. Piękna jest ta suknia ślubna. Może jeszcze zbliżenie na te kwiatki z boku? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a mnie szczególnie spodobało się bolerko, tak ładnie układa się wokół szyi
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Suknia ślubna jest cudowna! Bardzo podba mi się to bolerko, pięknie się układa, pasowałoby do mojej sukienki ślubnej
![]() Podziwiam ludzi, którzy potrafią szyć tak piękne rzeczy. To są po prostu arcydzieła ![]() Ta chabrowo niebieska sukienka jest również prześliczna. Chabrowa korona robi niezłe wrażenie. |
|
Administrator
![]() |
|
Co za ciekawa suknia ślubna! Takiej jeszcze nie widziałam :] Świetna jest, pięknie uszyta i obszyta. I bolerko tez super ![]() A niebieska faktycznie interesująca, taka "inna" - ale pozytywnie. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też muszę dołączyć do zachwytów nad suknią ślubną, bo naprawdę jest delikatna i słodka i po prostu urocza! Świetna robota. ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.