71 stron: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Istotnie moje szycie jakby nabrało rozpędu ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tak miejsc e jest ważne, a jak go jest tyle żeby można swobodnie pracować to już w ogóle bajka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oto pierwsza spódnica uszyta w mojej nowej pracowni ![]() A do tego 3 poduszki uszyte na zamówienie. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajne poduchy i fajna spódniczucha widziałam na blogu,a Twoja pracownia śni mi się po nocach!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
poduchy- tylko na nich wypoczywac i marzyc ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Mi też się podobają poduchy noi spódniczka fajna bardzo ładnie uszyta
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Pięknie uszyte i poduchy i spódniczka ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
MAŁA DYWAGACJA NIE NA TEMAT - ALE JESTEM ZDESPEROWANA:
Bardzo proszę wszystkich o pomoc i oddanie glosu na moja przyjaciolke w konkursie fotograficznym. Wystarczy kliknąć link do zdjęcia ( www.warsztatywzlodziejewie.pl/wp-conten ... st_id=2542 ), oddac głos oceniając zdjęcie na 5 punktow i potwierdzić go klikając w link w mailu zwrotnym. To proste, nic nie kosztuje, a może przyczynić się do spelnienia wielkiego marzenia Doroty czyli udzialu w specjalistycznych warsztatach fotograficznych. POMOŻECIE ![]() Głosowanie kończy się 10 lipca więc zostało już tylko 5 dni. W tej chwili Dorota wysunęła się na prowadzenie ale za wcześnie na świętowanie - sama widziałam jak niektórzy uczestnicy zdobywają po 1000 głosów w godzinę wiec BARDZO LICZYMY NA WASZE GŁOSY. a oto samo zdjecie walczace o glowna nagrode: ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Zrobione ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki ![]() ________________________________________________________