71 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Świeżynek
|
|
Ja też zagłosowałam. Daj znać, czy się udało
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że Dorota WYGRAŁA ten konkurs!!!!!!!!!! Dzieki za wszystkie głosy ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
super gratulacje !!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A oto co ostatnio uszyłam - dwuwarstwowa batystowa spódniczka dla małej Alicji i 3 eko torby. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajne te twoje torby, szczególnie zielona pasiakowa przypadla mi do gustu, bo ostatnio dostałam szalu na punkcie tego koloru. I mam juz prawie wszystko w róznych odcieniach zieleni, tylko torby mi brak... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Torby jak zwykle superowe spódniczka świetna podoba się bardzo mojej córce
![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetne prace, torby bardzo mi się podobają, jak masz ich więcej podrzuć z jedną ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ślicznosći, szczególnie fuksjowa spódniczka bardzo mi się podoba ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
torby - też lubię ten fason - są bardzo praktyczne!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kolejne torby juz sie szyją więc może się załapiecie ![]() Tymczasem torba trochę inna niż do tej pory, a mianowicie aksamitna kopertówka 20x27cm zapinana na magnes. --- Ostatnio edytowane 2011-07-18 13:23:12 przez longredthread --- ________________________________________________________
|
71 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.