Stały Bywalec
![]() |
|
Bardzo podoba mi się krój tych spódniczek i same spódniczki również. Możesz napisać skąd był wykrój?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wykrój tych tulipanowych spódnic jest ze starej Burdy (3/2008)
A dziś chciałabym pokazać moją najnowszą spódnicę w stylu marynarskim. Uszyta jest z dżinsu, ma guziki z kotwicami, a wykrój wzięłam z Burda Szycie krok po kroku J/Z 2009. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Spódniczka mnie zachwyciła! ,a jakie wykończenie!!!! pełny profesjonalizm.
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Dokładnie - nic dodać nic ująć ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Mnie też ogromnie podoba się ta spódniczka, cały jej smaczek to te dwa rzędy guziczków, fajny ciuszek !!!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Z okazji 1 urodzin mojego bloga mam dla wszystkich niespodziankę - do wylosowanego szczęśliwca wyślę paczkę pełną tkanin i wykrojów ![]() Szczegóły tutaj-> http://longredthread.wordpress.com/2011/02/02/candy/ Zapraszam do udziału w zabawie! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
longredthread żeby nie powielać wiadomości o tej samej treści - zamykam temat "dziś stuknął roczek" i przenoszę do kosza. A samo candy interesujące :> szczególnie te materiały ![]() W ogóle to gratuluję pierwszych urodzin bloga, mojemu rok stuknie w kwietniu ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-02-03 07:40:50 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Spoko ![]() Melduję, że obecnie znowu szyję torby - na zdjęciu świeżo wykrojone i gotowe do zszywania! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uff! Dobrze, że już sie nauczyłam wrzucać tu zdjęcia! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Przecież to nie takie trudne ![]() Kiedy pokażesz gotowe torby?? Zapowiadają się interesująco ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.