71 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Administrator
![]() |
|
Spódniczka extra i kolorek super! Zresztą już komentowałam na blogu ![]() Madziu jeśli chcesz pokazać nam swoje prace to załóż proszę swój wątek OK ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Magdusiu, niebieska sukieneczka z falbankami prześliczna. Ja pomimo, że jestem facetem to moje klientki ubierałbym w sukienki i bluzeczki z dużą ilością falban.
Lubię szyć takie ciuszki, bo są takie słodkie i kobiece, chociaż rzeczywiście wymagają trochę pracy i takiego ślęczenia, często szycia ręcznego. Załóż własny wątek, jak prosi Susanna !! |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ok, spoko ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super te falbaniasta kiecka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oto letnia sukienka w niebieskie kwiatki dla mojej 4-letniej chrześnicy.
A poza tym muszę się pochwalić, że w nd po raz pierwszy pracowałam jako stylistka na prawdziwej sesji fotograficznej zorganizowanej na zlecenie ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Bardzo ładna sukienka kiedyś też taką szyłam tylko w formie tuniki
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
gratulacje ![]() a sukieneczka sliczna, ale zdziwilabym sie, gdyby bylo inaczej ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczna sukienusia ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Gratuluję Ci sesji!!!Piękne zdjęcia robisz dzieciaczkom!!!Widziałam na Twoim blogu jestem pełna podziwu dla Ciebie!Sukienki śliczne dla chrześnicy,no i piękne tkaniny można zapytać -gdzie kupujesz???
|
|
Administrator
![]() |
|
Sukieneczka - sama słodycz ![]() No i gratuluję sesji!! To musiało być świetne doświadczenie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
71 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.