71 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Administrator
![]() |
|
A ja lubię jesień ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Świetny pomysł na jesienne dni
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Twoja sukieneczka w kwiatki też jest we wrześniowej Burdzie ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Świeżynek
![]() |
|
fajne kominki, świetne torby, słodziutka sukieneczka. Po prostu wszystkie pracę mi się podobają!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki za dobre słowa nt moich kominów - już skroiłam kolejne! Nawet Wam pokaże jakie ![]() Burdę kupiło pół rodziny ![]() A oto sukienka uszyta dla mojej przyjaciółki na zjazd absolwentów - jestem z niej strasznie dumna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jestes z niej bardzo dumna i wszystko sie zgadza! jest wspaniala, cudowna! och ach ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Oj cudna, cudna.. nie dziwota że jesteś z niej dumna
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no nie dziwię się ,ze Cię duma rozpiera
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sukienka bardzo,bardzo mi się podoba gdyż mam ten sam model tyle że bez rękawków i poprawiłam fałdy na dole sukienki u mnie się one stykają.Moja jest w wersji dziennej a Twoja w wieczorowej.Fajny pomysł na wykorzystanie jesnego fasonu sukienki.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Naprawdę świetnie uszyta sukienka bardzo mi się podoba
![]() |
71 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.