71 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Nowe kominy - prosze bardzo ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cudne...a ten pierwszy jakby dla mnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ba ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moja najnowsza sukienka - dżinsowa z 1 kieszenią. Z tyłu zamek, w pasie gumka ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
bardzo fajna ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo pomysłowa, tylko letnia, a ja w swetrze siedzę i ciepłych paputkach ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
mnie się podoba ten drugi komin
![]() ![]() ![]() Sukienka też mi się podoba, ale dla mnie to wyższa szkoła jazdy ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Lubię takie rzeczy...choć pewnie nie na moją figurę ta sukienka to i tak bardzo mi się podoba...choć już tak zimno na dworze brrrr ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna ta sukienka. Przywołała wspomnienia za latem, wiosną, ciepłem, trawą...a tu zima za pasem, brrr. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
kurcze kominy są rewalacyjne ! szkoda że nie mam odpowiednich materiałów na taki twór bo też bym sobie sprawiła
![]() |
71 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.