71 stron: « < 38 39 40 41 42 43 44 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka w kwiatki-przepiękna.Gratuluję!
Podobnie jak ta spódniczka. ![]() Coś podobnego szyłam dla mojej starszej pociechy.
Stara Gwardia
|
|
Świetna ta spódniczka! ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uwaga, uwaga! Wczoraj wybiło mojemu blogowi 700,000 na liczniku więc zapraszam wszystkich na moje CANDY!!! Tym razem do wygrania zestaw tkanin odzieżowych, 2 książki o modzie i eko-torba mojego autorstwa.
Tkaniny to konkretnie gruby granatowy dżins, czarna miękka dzianina, ciemnozielony miks bawełny, różowa wełenka, turkusowy miks ubraniowy, beżowa mięsista tkanina w kolorowe kwiaty, biało-niebieska tkanina w motywy kuchenne, tkanina “kuchnia włoska”, książki “Moda. Kształty i style, przewodnik dla projektantów” oraz “Historia mody od XVIII do XX wieku”. A wszystko zapakowane w wesołą czerwono-żółtą eko torbę na zakupy. Więcej informacji TUTAJ: http://longredthread.wordpress.com/2...w-do-wygrania/ ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale prezenty!!!!!!!!!!!!!!!!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nowa porcja eko toreb uszytych z myslą o szczecinskiej Cekinadzie ![]() I zapraszam wszystkie Forumki na moje candy - wszystkie informacje są na blogu. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jakie cudowne *_* ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta trzecia w duże kwiaty jest ekstra
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pasiaczek najbardziej mi się podoba ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wszystkie bardzo ładne!Piękne tkaniny!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Fajne, podoba mi się, choć raczej sam bym tego nie nosił ![]() ________________________________________________________
|
71 stron: « < 38 39 40 41 42 43 44 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.