Stara Gwardia
|
|
Kochani - z racji, że na liczniku odwiedzin mojego bloga wybiło liczbę 10 000 ![]() ![]() Szczegóły na stronie. ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Oczywiście gratulacjony i w ogóle ![]() Ale, żeby nie było za słodko, to kropelka goryczy: dopiero po wejściu na blog zauważyłem taką fajną kieckę w pajęczyny, bodajże z 20 czerwca. Dlaczego jej TU nie zaprezentowałaś?? Ukrywasz przed nami swoje dzieła? ![]() ![]() I te poduchy też bardzo ładne. Inspirowane chyba japońskimi, prawda? --- Ostatnio edytowane 2013-07-17 22:58:01 przez Zibiasz --- Przepraszam - sukienka była prezentowana rok temu, ale nie zauważyłem ![]() Sorki za zamieszantus ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-07-18 09:59:51 przez Zibiasz --- ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
|
|
Poszewek na poduszki niestety nie szyłam sama. Kupiłam je w "Eurofiranach". Jakoś przez wakacje wolę czas spędzać na zewnątrz niż przy maszynie. Ale oczywiście nie rozstaje się z nią i jakieś drobne przeróbki czy poprawki robię. ![]() pozdrawiam, ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.