28 stron: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Stara Gwardia
|
|
Trinny też myślę że bolerko z koronki będzie pasować tylko muszę wyruszyć na łowy
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Spódniczka uszyta według przepisu Trinny
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Już ją masz!!!SUPER!!!!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna - i dzianina też się nadaje na taką spódnicę ,dzięki temu mogłaś pewnie bardziej 'dopasować' karczek.
Błyskawicznie ją uszyłaś ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Faktycznie, szyjesz jak maszynka! I jest efekt. ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Piękna spódniczka !!!!! Ja zawsze zachęcałem swoje klientki do długich kreacji , noszonych na codzień. Może to nie być praktyczne, ale do takich ubiorów na wielkie okazje, spacery itp. tak długa kreacja świetnie podkreśla kobiecość !!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Fajna jest, bardzo mi się podoba i sama z przyjemnością bym w taką wskoczyła ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Pogodę mamy fatalną więc na tą okoliczność uszyłam dwie podusie moim dzieciom,bardzo milutko im się spało
![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
ładne ładne,czyżby z tego polarku co bluzy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dokładnie z tego polarku co bluzy,szkoda mi było wywalić więc wykorzystałam na podusie a i dzieci zadowolone są
![]() |
28 stron: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.