28 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Administrator
![]() |
|
Brawo!! Piękna kurteczka i spodnie ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Witam wszystkich
![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja wręcz przeciwnie, bardzo lubię czerwony. Nie wiem jak w rzeczywistości, ale na moim komputerze ja widzę fuksjową podszewkę do tej sukienki i bardzo mi się podoba takie zestawienie. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ta czerwień jest naprawdę ładna może jednak się zmusisz żeby ją troszkę polubić? Tuniki też mi się podobają ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
najbardziej podoba mi sie ta ostatnia ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajne są, a z czerwoną pewnie jeszcze się przeprosisz! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
A mnie się czerwona podoba, nawet bardzo. W sumie to od jakiegoś czasu "chodzi " za mną uszycie czegoś w czerwieni :]
Bluzeczki z dzianiny super!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wiesz Sus ze za mną też. Ale to chyba zasługa zdjęcia, ktore ktos umiescil na papavero ze znana aktorką polską ( wylecialo, jak sie nazywa)w czerwonej sukience przed kolana, z grubszego materiału zwezanej ku dołowi.
Od tamtej pory chodze i rozgladam sie za takim materialem, ale nie ma nic ciekawego. --- Ostatnio edytowane 2011-10-12 08:54:26 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Susanko brawo!!!!cieszę się z tego co piszesz na temat czerwonego koloru już dawno temu próbowałam Cię przekonać do tego koloru pamiętasz????
Edytko mnie ten czerwony kolor najbardziej się podoba.Noś ją i bądz bardzo dumna!Piękny kolor! |
|
Administrator
![]() |
|
Trinny pamiętam i muszę przyznać, że Ci się udało ![]() Monik aż muszę tej sukienki poszukać! ________________________________________________________
28 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.