28 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
najwyrazniej twój aparat jest zepsuty skoro poszerza podobnie jak moja waga, która wciąz pokazuje za dużo.
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Vanessa ja do mojej wagi to w ogóle nie mam zaufania i po prostu na nią nie wchodzę
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bluzeczki bardzo ładne,przymierzam się do dzianiny ale jakoś nie mam chyba odwagi.Zawsze mam obawy czy nie popęka na szwach,czy dekolt się ułoży...a oczu nam proszę nie mydlić tylko ślicznie zrobić zdjęcie na ludziu bo też jestem ciekawa efektu modelowego .Już tak jak mój aparat mnie poszerza to chyba nie można takiego modelu drugiego kupić.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a ja z kolei mam w salonie wielkie lustro które kilogramy tu i tam zabiera ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
aparaty i wagi kłamią!
![]() moja waga też się popsuła, bo pokazywała już tyle ile powinna (mniej) a pokazuje, to, co pokazywała kiedyś (więcej) ... Kłamczucha! ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja wagi wogóle nie mam - naprawdę.
A lustrom w sklepach które wyszczuplają i robią z człowieka szparaga, mówie stanowcze:nie. Potem jak wracam do domu i się przeglądam u siebie, to jestem załamana. Bluzeczki fajne, też mam tę Burdę, więc wiem mniej więcej jak to się prezentuje na ludziu. Ale na Tobie na pewno byłoby lepiej. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Piękne!! Bardzo podoba mi się ta szara tz. bardziej. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Kapelusik ze sztruksu
|
|
Administrator
![]() |
|
O jaki słodziak! Miałam daaaaawno temu podobny ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Różowa spódniczka uszyta dla córki. Po długich namysłach i namowach mojego dziecka wreszcie uszyłam Frózie. Wyszła mi trochę duża, ale dziecko zadowolone.
![]() |
28 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.