28 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
tak, jak Xanti-spoko bluzeczka i spoko figura! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bluzka bardzo fajna ![]() ![]() Figurą się nie przejmuj ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-05-15 09:20:26 przez Juli --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki drogie koleżanki za miłe słowa
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bzdety opowiadasz ...grubych chyba nie widziałaś .Bluzeczka fajna,a córcia jak mała dama
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jak brokat osypie się, to kupisz córce Barbie ze sprzętem do ozdabiania brokatem i uzupełnisz braki
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
EDYTA nie przesadzaj. ![]() Bluzka bardzo udana ,brokat pewnie kiedyś przestanie się sypać a pomysł z kwiatkami super. Na bank ściągnę go. ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Jaka niezdarna - bardzo fajna! Kwiatuszki dodają jej uroku :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładne ciuszki .Córka bardzo zadowolona ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
|
|
Tydzień temu urodziła mi się siostrzenica uszyłam jej pudełko na pieluszki i śpiworek do spania jak trochę podrośnie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jaa, pudełeczko bomba! ________________________________________________________
|
28 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.