28 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Stara Gwardia
|
|
Ryoko Yuki o ile dobrze pamiętam mój syn ma dopiero 11 lat a córka 6 lat więc babcią to ja jeszcze nie jestem
![]() ![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
O__o'...
Teraz dopiero widzę com popisał >__>. Tak się składa, że z Mamuską moją się wczoraj żeśmy dużo o babciach, wnuczętach i szyciu gadali. Teraz będę chyba po 10 razy sprawdzał każdego posta, coby nic nie palnąć :P |
|
Stara Gwardia
|
|
Ostatnio wzięłam się za przerabianie z szerokiej spódnicy uszyłam letnią sukieneczkę a z koszuli bluzeczkę i takim sposobem wykorzystuję rzeczy w których już nie chodzimy
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
NO i pewnie, fajny pomysł na przerabianie. Ja też mam mase rzeczy w szafie, w których juz nie chodze i w sumie moznaby coś zmienić ale ciągle mam w głowie: a moze kiedyś sie przyda... ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Pomysł na przerabianie - bardzo dobry ![]() ![]() A słuchaj co się ta lamówka tak zawija w tym lewym podkroju pachy? Może za słabo rozprasowana?? Bo tak to jak najbardziej git ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Monika ja też kiedyś sądziłam że wszystko się przyda ,że wrócę do takiej wagi jak przed urodzeniem dzieci i wszystko będzie pasować, niestety przez jedenaście lat się nie udało
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka super ![]() Edyto czy falbana powstała w jakiś inny sposób czy to typowe zmarszczenie? Może to kwestia tkaniny? Nie sterczy tak jak często mnie się zdarza. Bardzo ładnie wygląda ale nie mogę dostrzec szczegółów. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Kora marszczenie jest przeszyte dwa razy z centymetrowym odstępem i zaprasowane dopiero przyszyłam do sukienki,na tym zdjęciu widać lepiej
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Mając małe dzieci, maszynę do szycia i trochę wyobraźni można naprawdę sporo zaoszczędzić, moje dziewczynki jak były małe zawsze miały równe ciuszki jakby były trojaczkami ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo fajny patent! ________________________________________________________
|
28 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.