Wersja do druku

28 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »

Stara Gwardia
Ryoko Yuki o ile dobrze pamiętam mój syn ma dopiero 11 lat a córka 6 lat więc babcią to ja jeszcze nie jestem :D:D:D
Świeżynek
Ryoko Yuki o ile dobrze pamiętam mój syn ma dopiero 11 lat a córka 6 lat więc babcią to ja jeszcze nie jestem :D:D:D
O__o'...
Teraz dopiero widzę com popisał >__>. Tak się składa, że z Mamuską moją się wczoraj żeśmy dużo o babciach, wnuczętach i szyciu gadali. Teraz będę chyba po 10 razy sprawdzał każdego posta, coby nic nie palnąć :P
Stara Gwardia
Ostatnio wzięłam się za przerabianie z szerokiej spódnicy uszyłam letnią sukieneczkę a z koszuli bluzeczkę i takim sposobem wykorzystuję rzeczy w których już nie chodzimy :D:D:D

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
NO i pewnie, fajny pomysł na przerabianie. Ja też mam mase rzeczy w szafie, w których juz nie chodze i w sumie moznaby coś zmienić ale ciągle mam w głowie: a moze kiedyś sie przyda...
A słuchaj co się ta lamówka tak zawija w tym lewym podkroju pachy? Może za słabo rozprasowana?? Bo tak to jak najbardziej git :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Monika ja też kiedyś sądziłam że wszystko się przyda ,że wrócę do takiej wagi jak przed urodzeniem dzieci i wszystko będzie pasować, niestety przez jedenaście lat się nie udało :D:D:D a z moich ciasnych bluzeczek moja córcia będzie miała spódniczek całą szufladę :D Sus to nie lamówka żle rozprasowana tylko ja żle zawiesiłam na wieszaku na ramieniu się skręciło i dlatego się skrzywiło :):):)
Stara Gwardia
Sukienka super :)
Edyto czy falbana powstała w jakiś inny sposób czy to typowe zmarszczenie?
Może to kwestia tkaniny?
Nie sterczy tak jak często mnie się zdarza.
Bardzo ładnie wygląda ale nie mogę dostrzec szczegółów.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Mistrzyni Krawiectwa
Mając małe dzieci, maszynę do szycia i trochę wyobraźni można naprawdę sporo zaoszczędzić, moje dziewczynki jak były małe zawsze miały równe ciuszki jakby były trojaczkami :) teraz już ubierają się tak jak chcą ;-) szycie dla swoich dzieci daje naprawdę wiele radości, miło się patrzy edyta30 na te prace
Bardzo fajny patent!

28 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.