Świeżynek
![]() |
|
Witam wszystkich forumowiczów, zwłaszcza tych co zajrzeli z ciekawości sprawdzić kto nowy przybył i właśnie czytają
![]() Postanowiłem założyć u Was profil gdyż planuję przygodę z szyciem, a gdy czytanie anonimowo forum nie wystarcza i ma się te kilka pytań do najlepszych, to uznałem że warto ![]() Podejrzewam że grono na forum jest bardziej kobiece niż męskie, to po cichu liczę na dużą dozę cierpliwości w niedalekiej przyszłości ![]() Porozglądam się jeszcze trochę po forum i kto wie, może niebawem zacznę zamęczać pytaniami ![]() To tyle tytułem wstępu na dzień dobry, pozdrawiam! ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj, miło nam że przybył na forum jeszcze jeden mężczyzna ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Witaj!
Porozglądaj się na razie, a jak dziewczyny pójdą spać to Ci pokażę, gdzie jest barek. ![]() ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Witamy Cię serdecznie, ja tam wiem, gdzie czajniki stoją i kawa, a że szybko spać nie pójdę, to chętnie ją zaparzę i podam
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję wszystkim za miłe powitanie
![]() Atmosfera na forum wydaje się naprawdę miła, jestem pozytywnie zaskoczony! Cieszę się, że nie jestem jedynym osobnikiem płci męskiej na forum, w razie potrzeby będzie z kim wzniecać bunt przy barku ![]() Pozdrawiam! |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Jasne! Oflagujemy się i protest! ![]() A tak serio - to dziewczyny tutaj są tak uczynne i miłe, że na pewno nie będzie powodu! Po prostu raj! ![]() I w dodatku mają poczucie humoru! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam i ja ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ciągle się słyszy że takie już wyginęły, a tu proszę,
odnalazłem miejsce do którego się przenoszą ![]() Kto by pomyślał, że raj jest na wyciągnięcie ręki ![]() Witam dalej witających mnie tutaj ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dzien dobry Mszynisto!!!
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.