23 strony: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Stara Gwardia
|
|
Noooo i to mi się podoba. Lubię taki kierunek smaków. Swojskie klimaty.
To ja deskę polskich kiełbas, wędlin i kaszanek przytaszczę chyba...... no i czystą do kompletu ![]() ![]() Już ja cosik fajnego wymyślę ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jeszcze brakuje śledzika ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To dopiero nam się będzie szyło prosto
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Zrobić z cebulką?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czy każdy wie, że spotykamy sie w ten weekend? bo niektórzy pomylili tygodnie ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Może za dużo trenują z "czystą" w domu
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Weź nic mi nie mów bo właśnie ryczę do poduszki i rozważam otwarcie ginu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ku.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Możecie mnie walnąć w mój głupi łep.......... i doprowadzić do pionu.......... Deski mięsnej nie przyniosę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Obiecaną flaszkę z okazji 30-tki przerzucam na następny zlot... ![]() I wszytkich, którym załatwiałam dzianinę.... przepraszam.... Gapiostwo i ciapowatość nie ma granic DÓŁ ![]() ![]() ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
To ja już na pewno nic nie rozumiem ![]() Robię chleb, miałam jeszcze niezłą wędzoną słoninę ale Mżonek z kolegą właśnie ją wykańczają. Ma facet prawo, sam wędził. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Otwórz kochana jeżeli choć odrobinę ukoi twój ból
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No wiesz, załatwiałaś dzianinę i ja o tym nie wiem? ![]() ![]() ![]() ![]() Agaffek taki chlebek będzie w sam raz:] ________________________________________________________
|
23 strony: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.