Świeżynek
![]() |
|
A nie jest to ta sama osoba tylko pod innym nikiem?
|
|
Stara Gwardia
|
|
Też mi to przeszło przez myśl. ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mi też to wcześniej przeszło przez myśl, ale inne dane, inna miejscowość... no sama nie wiem. Odezwał się, więc czekam na dalszy rozwój sprawy.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Czyli informacja z ostrzeżeniem na forum dała rezultat ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-09-22 21:20:14 przez mamamarta55 --- ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A bo ja wiem, tym bardziej mi to zalatuje ostatnią sprawą i ciągłym zwodzeniem - zobaczymy, mam nadzieję, że sprawa się szybko rozwiąże.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja niestety też nie otrzymałam żadnej przesyłki.
Karlsinka |
|
Administrator
![]() |
|
A czyli kolejny oszust.
Poważnie zastanawiam się nad zamknięciem giełdy. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No właśnie też nie wiem jak można by było to rozwiązać, bo przecież od Garudy kupowałyśmy wcześniej, a i to nie uchroniło nas przed oszustwem :/ Może wprowadzić zasady, że sprzedawać mogą tylko aktywne osoby? Np. które są min 3 miesiące na forum i mają przynajmniej 100 postów? A resztę ofert kasować? Sama nie wiem...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
moze trzeba jakos weryfikwoac te osoby, tak samo na fb sa osoby ktore sprzedaja tkaniny a pewnosci nie ma zadnej, widze ze niektorzy juz ktorys się nacięli.
Zastanowmy sie co z tym zrobic i jak sie ustrzec przed oszustami, aha i koniecznie takie sprawy zglaszajcie na policje, u mniebyl taki przypadek na jednym znanym portalu i kilka osob zostalo oszukanych, i byla rozprawa zaocznie przeprowadzona i wyrok byl, o wszystkim bylam informowana na biezaco w listach. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzisiaj otrzymałam zapytanie od Minrolka o adres, więc może jednak otrzymam
opłacony towar. Karlsinka |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.