294 strony: « < 166 167 168 169 170 171 172 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Przelew zrobie w pon xd zerknijcie jutro na aukcje i jesli sie wyswietli ,ze zakupil uzytkownik o...3 (ola4213,konto siostry) znaczy ,ze ja kupilem ![]() ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Stara Gwardia
|
|
Pożyjemy zobaczymy jak mawiali starzy Rosjanie ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki za rady. Pfaff wydaje się dosyć solidny jak dla początkującej osoby i prosty w obsłudze.Najważniejsze ,żeby w miare był bezawaryjny aby ochota na szycie szybko nie mineła.
Elna 340eX ma całkiem dobre notowania ,jednak Singer4423 to marka sama w sobie.Mam starego Singera prawie wiekowego a jeszcze-odpukac -działa .Sądzę ,że są to dopracowane maszyny chociaż ponoć tylko Grintzera jeszcze nie głaszczą żółte rączki... Udanego zakupu piotrm210 ![]() ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie ma za co ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Link do recenzji singera:
http://intensywniekreatywna.blogspot.com/2012/08/brzydal-w-akcji-czyli-recenzja-singera.html?m=1 Pani jest nim zachwycona! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piotrku,
Mam nadzieję, że pogłębiłeś wiedzę na temat maszyn do szycia przed zakupem. Pamiętaj, co innego radzić się, a co innego podjąć decyzję. Dobrą decyzję. Sukces ma wielu ojców, tylko porażka jest sierotą. Fides |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rzeczywiście ,rewelacja ![]() ![]() ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Spedzilem duzo godzin na stronach poswiecajacych temat "jaka maszyne kupic" ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Singerka ta jest bardzo dobra i przeszyje wszystko z tego co czytam,ja bym wlasnie kupil te maszyne ,bo jest tansza od elny ,a zaoszczedzic zawsze warto tym bardziej ,ze to dobra maszyna ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gdzie znajduje sie miejce regulacji docisku stopki w singerze ,ktorego kupuje???? ________________________________________________________
|
294 strony: « < 166 167 168 169 170 171 172 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.