294 strony: « < 270 271 272 273 274 275 276 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Przepraszam, trochę moje gapowe, Twoją odpowiedź potraktowałam do postu powyżej Twojego gdzie pytanie dotyczy Berniny.Dopiero teraz zauważyłam ,że Ty piszesz do osoby kilka postów wyżej.
Zwykle jeśli pisze się do innego postu niż ostatni robi się cytat i wtedy nie ma nieporozumień. W każdym razie przepraszam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ależ Warmijko, ja się wcale nie czuję urażona. Masz rację, zwykle robi się jak napisałaś - zamieszanie powstało z mojej winy, przepraszam
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
...
--- Ostatnio edytowane 2017-05-02 22:10:54 przez julka --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
A co myślicie o maszynach od Berniny? Koleżanka poleciła mi, ze idealna dla początkujących jest BERNINA SewGo 5. Też jestem na etapie wyboru pierwszej maszyny i chyba na nią się skuszę. Szczególnie przekonuje mnie nawlekacz igły i duże pokrętła. Łatwo będzie się odnaleźć na początek
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To w końcu co ta koleżanka poleca BERNINA bernette B 33 czy Sew and Go? Spam
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
To raczej jakieś techniczne problemy na forum. Pokazało mi, że mój poprzedni wpis nie został dodany. Co do Berniny to ponawiam swoje pytanie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak go nie dodało, że aż edytować musiałaś.
Wpis z 18.04, edytowany 26.04. A skoro tak bardzo zależy ci na odpowiedzi, to berninki są super, mam 720 i jest genialna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mintaj, jeżeli jeszcze nie kupiłaś maszyny (i nie zbliżyłaś się do starego łucznika
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Już te lidlowskie Singery 6180 pojawiły się na olx. 200 zł drożej niż w Lidlu.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzięki, już kupiłam
![]() ![]() |
294 strony: « < 270 271 272 273 274 275 276 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.