Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Wrzucam link dla zainteresowanych
![]() --- Ostatnio edytowane 2013-09-10 13:40:53 przez Bajkowa Pracownia --- ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Nie mogę dodać linku.. w każdym razie jest na fb ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-09-10 13:42:20 przez Bajkowa Pracownia --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie mogę znaleźć
![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
ja tez
![]() |
|
A ja nie mogę dodać linku, może Wam uda się tutaj wrzucić link, mi coś szwankuje Wpiszcie na fb Maszynybrother.pl --- Ostatnio edytowane 2013-09-10 18:33:56 przez Bajkowa Pracownia --- ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
![]() |
|
http://www.maszynybrother.pl/promocje.html
jaki beznadziejny jest ten fejsbuk --- Ostatnio edytowane 2013-09-10 18:57:42 przez roksanitka --- ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
O! A ja tez ten link wrzucałam i się nie wyświetla na forum.. ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Kiedy się zdarza coś takiego, a niestety się zdarza, to trzeba kliknąć prawym buttonem na stronie, ale obok treści strony, na marginesie, a z menu kontekstowego wybrać opcję "pokaż informacje o stronie". Wówczas wyświetla się osobne okienko i na górze jest adres URL, który trzeba skopiować do bufora, a później wkleić w wybrane miejsce. ![]() Czyli mówiąc prościej - ctrl+c -> ctrl+v. ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ło matko! ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.