Administrator
![]() |
|
U Pavela sporo osób zakupiło maszyny i są zadowolone ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
tez bym chciala kupic ale niestety sie nie odzywa ;/
|
|
Stara Gwardia
|
|
Może jest na urlopie ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Też kupowałam w "babasie" ale niestety oddałam. Babas przyjmuje zwroty bez podania powodu ale wtedy liczy sobie za kuriera. To podaję na wszelki wypadek. A tak wracając do rzeczy - bo te kombinacje z napięciem to dla mnie chińszczyzna, zresztą to JEST fabryka chińska a nie kupują ludzie Łuczników bo mówią że to z CHin...
Z ciekawości pytam, ży jest ktoś, kto te kombinacje na tarczkach napięciowych rozszyfrował? Oprócz tego każda z tarcze miała inny przepust nici, czyli FORMALNIE była -moim zdaniem- źle doregulowana. Po transporcie takierzeczy się też zdarzają, ale spotkałamn się już z opiniami na temat tego produktu i ludzie mają to samo zdanie - być może chińczycy tak to ustawiają, ale te kody na naklejce mnie rozbroiły. Łuczniki mają przynajmniej szczegółową instrukcję obsługi w poprawnej polszczyźnie... ![]() Tyle na temat moich doświadczeń osobistych, ale byłabym wdzięczna za odszyfrowanie chińskiej technologii - może pusta to teraz ciekawość, już po fakcie, ale kusi, żeby wiedzieć jak się to obsługuje... ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
|
Świeżynek
![]() |
|
mysle ze takie maszyny sa dla ludzi ktorzy maja jakies pojecie o overlockach..duzo jest w internecie napisane duzo filmikow na youtube z instrukcjami.
mam nadzieje ze w ta sobote bede juz szczesliwa posiadaczka tego overlocka wiec napisze wiecej.. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też chcę zakupić maszynę u Paveło, kontaktowałam się z nim na ten numer telefonu (725821035) teraz czekam na numer konta aż prześle. Zapytał mnie skąd mam na niego namiary napisałam że z forum i właściwie po tym sms jest cisza.Czytałam dużo o maszynach i o tym że są tutaj zadowoleni nabywcy ale chciałabym się jeszcze upewnić czy ten Pan jest rzetelny? Moje pytanie może dziwne ale to jest trochę kasy i nie chciałabym być rozczarowana.
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
Paweł jest rzetelnym sprzedawca
nie odzywa sie ,bo jest weekend lub ma duzo pracy cierpliwosci ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O tak, jest rzetelny.
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wielkie dzięki. W takim razie cierpliwie poczekam na numer tego konta
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja dopiero co kupilam wlasnie od Pavla. Tez czekalam dluzej na odzew i postanowilam sie przypomniec sms-em
![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.