Pogromca spamerów
![]() |
|
dla wszystkich troszke ciepelka,bo ostatnio zimnica,ze ho ho ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
moje slodziaki
i zawody balonowe ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ciepełko się przyda - marzę o tym żeby jeszcze jakieś ciepłe, jesienne dni się pojawiły ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
U nas latali na paralotniach, ale za daleko żeby cyknąć fotkę. Śliczne kociaki. ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
a te punkciki,to spadochroniarze jak byly mistrzostwa Europy,czy Swiata w ukladzie ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Fajnie byłoby być na takiej imprezce ![]() Paralotnie - widziałam kiedyś jak startowały i miałam z sobą aparat wiec zrobiłam kilak fotek ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
ale czadowe widoki ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Piękne zdjęcia! A te zawody to może te z Olszyna czy nie? ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
u mnie na lotnisku w Kruszynie kolo Wloclawka ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.