Stały Bywalec
![]() |
|
Mam pytanie, czy sa moze jakies konkretne zasady, a moze jakis opis na filmie czy cos podobnego, jak sobie poradzic z wszyciem zamka do bluzy polarowej?
Mam prawie gotowe dwie bluzy, ale nie daje rady z zamkiem, chciala bym, zeby on lezał prosto, a cały czas sie tak faluje, wybrzusza, okropnie to wyglada. Myślalam już o zmniejszeniu docisku stopki, moze poluźnić nić? Pomóżcie... ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
a jak wszywasz ten zamek??????????????
po polarze,czy zamku? ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
po polarze, bo zamek mam podlozony od spodu. ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
wlasnie
po zamku trzeba aa pewnie wszywasz na raz --- Ostatnio edytowane 2013-09-22 08:10:03 przez roksanitka --- ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
dziękuję roksanitka
ok, to zaraz się biorę za szycie od spodu... no tak, na raz, powinno się jakos fragmentami? ![]() ja nieuczona, więc moze to smieszne pytania, ale jak się raz dowiem to juz bedzie ok ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
najpierw doszyj zamek do lewej strony-po zamku,a pozniej jak go wywiniesz to stebnujesz po polarze na prawej i masz tak jak jest we wszystkich bluzach ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
ok, dzięki, jak mi się uda to w koncu dodam zdjęcia bluz ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.