Stara Gwardia
![]() |
|
jak zrobić formę na getry dziecięce w rozmiarze 128? może ktos z blogowiczów opisujeje to na blogu?
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ale o getry Ci chodzi? Taki prostokąt zszyty?, czy na legginsy? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wiolu99 w sumie nie wiem jaka jest różnica między getrami a legginsami, pewnie źle się wyraziłam chciałabym zrobić takie getry lub legginsy które nie mają szwów bocznych zewnętrznych tylko w środku ( szwy wewnętrzne nogawki) i mają szwy na posiedzeniu i nie mam zielonego pojęcia jak zrobić formę na coś takiego
|
|
Stara Gwardia
|
|
Hej,
moze taki schemat bedzie pomocny....http://www.schneidern-naehen.de/files/u1/anleitungen/jogging/schnittmuster.png pozdrawiam Masza |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
getry zaklada sie na lydki jak do aerobiku
jak masz stare leginsy to rozpruj je na szwach siedzeniowych i wewnetrzne nogawki,i tak bedziez miala przednia i tylna nogawke razem ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Masza właśnie o coś takiego mi chodzi tylko nie wiem jak to policzyć i rozerysować,
Roksanitka też o tym myślałam ale niestety nie mam żadnych starych legginsów --- Ostatnio edytowane 2013-10-22 18:36:50 przez A. N. --- |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
a spodenki od pizamek czy cos podobnego?
nawet nie musisz rozcinac ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
zobacz, tu jest tutek jak zrobic wzor na legginsy, niestety po angielsku ale dobrze zobrazkowany,wiec moze sie nada....
![]() http://www.onelittleminuteblog.com/2013/01/drafting-and-sewing-leggings-stretch-yourself/ pozdrawiam masza |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Masza dziękuje bardzo za tutka, spróbuje przetłumaczyć go na gooogle translate i zobacze co Mi wyjdzie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
chyba udało mi sie odszyfrować tego tutka, ale podczas dekatyzacji tkaniny okazało się że nieznacznie farbuje, macie możne dobre sposoby by temu zapobiec,
słyszałam ze po dodaniu octu do wody ubrania przestają farbować czy ktoś z was próbował ten sposób --- Ostatnio edytowane 2013-10-23 10:36:40 przez A. N. --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.