Wersja do druku

2 strony: 1 2 >

Stara Gwardia
jak zrobić formę na getry dziecięce w rozmiarze 128? może ktos z blogowiczów opisujeje to na blogu?
Stara Gwardia
Ale o getry Ci chodzi? Taki prostokąt zszyty?, czy na legginsy?
Stara Gwardia
Wiolu99 w sumie nie wiem jaka jest różnica między getrami a legginsami, pewnie źle się wyraziłam chciałabym zrobić takie getry lub legginsy które nie mają szwów bocznych zewnętrznych tylko w środku ( szwy wewnętrzne nogawki) i mają szwy na posiedzeniu i nie mam zielonego pojęcia jak zrobić formę na coś takiego
Stara Gwardia
Hej,

moze taki schemat bedzie pomocny....http://www.schneidern-naehen.de/files/u1/anleitungen/jogging/schnittmuster.png

pozdrawiam Masza
Pogromca spamerów
getry zaklada sie na lydki jak do aerobiku
jak masz stare leginsy to rozpruj je na szwach siedzeniowych i wewnetrzne nogawki,i tak bedziez miala przednia i tylna nogawke razem
Stara Gwardia
Masza właśnie o coś takiego mi chodzi tylko nie wiem jak to policzyć i rozerysować,
Roksanitka też o tym myślałam ale niestety nie mam żadnych starych legginsów

--- Ostatnio edytowane 2013-10-22 18:36:50 przez A. N. ---
Pogromca spamerów
a spodenki od pizamek czy cos podobnego?
nawet nie musisz rozcinac
Stara Gwardia
zobacz, tu jest tutek jak zrobic wzor na legginsy, niestety po angielsku ale dobrze zobrazkowany,wiec moze sie nada....:)

http://www.onelittleminuteblog.com/2013/01/drafting-and-sewing-leggings-stretch-yourself/

pozdrawiam masza
Stara Gwardia
Masza dziękuje bardzo za tutka, spróbuje przetłumaczyć go na gooogle translate i zobacze co Mi wyjdzie:)
Stara Gwardia
chyba udało mi sie odszyfrować tego tutka, ale podczas dekatyzacji tkaniny okazało się że nieznacznie farbuje, macie możne dobre sposoby by temu zapobiec,
słyszałam ze po dodaniu octu do wody ubrania przestają farbować czy ktoś z was próbował ten sposób

--- Ostatnio edytowane 2013-10-23 10:36:40 przez A. N. ---

2 strony: 1 2 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.