Wersja do druku

Świeżynek
Cześć Wam!
Krawcową nie jestem. Nic do noszenia chyba nie uszyłam. a to mam sporo poprawek na koncie, nawet dla koleżanek. Uszyłam w życiu patchworkową narzutę i poduszek sztuk kilka. :)
Mam starego Łucznika bez numeru, więc nie podam. Lubi odmawiać współpracy i szukam nowej maszynki, na razie...
Mam zapędy i lubię szyć. Kupiłam już materiał na spódnicę, zobaczymy co z tego będzie. :)

Tu kapa

Stara Gwardia
Bardzo ładnie uszyte:oklasky::oklasky:
Witam i pozdrawiam :):okok:
Stara Gwardia
Cześć! Ja też nie jestem krawcową z wykształcenia (he, he, ogrodnik wita!), ale szycie to jedno z moich zajęć w tzw. czasie wolnym. Kiedyś szyłam trochę dla siebie i dzieci (mężowi uszyłam muszkę z resztek materiału na moją sukienkę, gdy szliśmy na ślub i wesele mojej kuzynki, to było...22 lata temu :rotfl: ), teraz głównie naprawiam, przerabiam, lubię to. Nie martw się - to miejsce dla pasjonatów, a skoro tu trafiłaś, to znaczy, że coś Cię przeciągnęło. Nie będziesz żałować, to świetne miejsce... Twój Łucznik jakby podobny do mojego, przynajmniej widoczny fragment.

--- Ostatnio edytowane 2013-11-23 19:16:54 przez violina64 ---
Stały Bywalec
Witaj Anucha, fajna ta kapa :-)

Fajnie Cię widzieć w naszym gronie!

A ta maszyna to jest Łucznik. Predom. Numeru Ci nie podpowiem, bo nie znam. Ale to Łucznik! :)
https://www.facebook.com/Zibiasz

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.