Wersja do druku

Świeżynek
Witam , mam pytania do znawców tematu otóż:

1.Czy w Polsce gdzies dostane materiał zwany akrylem na czapki zimowe? Czy moze wystepuje pod jakas inna nazwa - chodzi mi o gruba dzianine na czapki zimowe.

2.Czy jeśli chce uzyskać efekt kamuflażu to tylko w grę wchodzi drukarnia tkanin czy sa jakieś inne
sposoby uzyskania dzianiny dresowej/singlowej w kolorze kamuflazu?

Pozdrawiam WRD
Stara Gwardia
Witam , mam pytania do znawców tematu otóż:

1.Czy w Polsce gdzies dostane materiał zwany akrylem na czapki zimowe? Czy moze wystepuje pod jakas inna nazwa - chodzi mi o gruba dzianine na czapki zimowe.

2.Czy jeśli chce uzyskać efekt kamuflażu to tylko w grę wchodzi drukarnia tkanin czy sa jakieś inne
sposoby uzyskania dzianiny dresowej/singlowej w kolorze kamuflazu?

Pozdrawiam WRD
1. [nie na temat, ale...] zawsze rozwala mnie jak ktoś chce kupować dzianinę swetrową, w dodatku akrylową, aby z niej uszyć sweter lub czapkę, to trochę jakby kupować krowę pod siodło ;) w dodatku mając w garażu samochód. Ale jak chcesz to szukaj w google "dzianiny swetrowej". Aby uszyć coś z niej musisz mieć jednak maszynę co ma ściegi elastyczne.
[edit odnosi się do sweetrowej, nie dresowej] wzoór można zrobić na drutach.. :D czapka to jakaś godzinka roboty. ;) Maszyny dziewiarskie można zaprogramować na każdy wzór, i to chyba główna metoda przemysłowego uzyskiwania wzorów na dzianinie swetrowej, ale a) trzeba mieć maszynę "dziewiarkę" lub b) zlecić zakładowi, a to chyba kosztuje i jednej sztuki tak raczej nie zamówisz.
Dresowe chyba tylko drukarnia.

--- Ostatnio edytowane 2013-11-26 14:30:17 przez moonikat ---
Świeżynek
i znawczyni sie odezwała...

Niestety nie znam sie , chodzi mi o gotowy materiał czy mozna w polsce dostać bo sie na tym nie znam , prosiłem o informacje , nie o filozofie ale okej dzieki.

Pozdro WRD.
Stara Gwardia
i znawczyni sie odezwała...

:glupek: :aparat:
no tak, padam na kolana przed krulem akrylu :papa:
Świeżynek
padaj na kolana , jesli tak bardzo to lubisz.

pozdro "uszyjemy coś wierze" :))

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.