Stara Gwardia
![]() |
|
Moim zdaniem o przeźroczystej różowej pól mini z odkryta górą i z cekinami można powiedzieć wszystko, tylko nie to, że jest skromna.
![]() --- Ostatnio edytowane 2013-12-29 12:30:02 przez moonikat --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jakoś argumenty o "tanim wyglądzie sukienki" do mnie nie przemawiają... To z reguły problem osoby, która taką sukienkę - a dokładniej - osobę - ocenia. I ostatni argument, kiedy dziewczyna jest wysoka, zgrabna, ma super nogi... "Ale sukienkę ma tanią ![]() Nieeee, ja sama - nie będąc wysoką, zgrabną i mając nogi takie jakie mam ![]() Ania --- Ostatnio edytowane 2013-12-29 19:50:48 przez czeremcha --- ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję Wam za wszystkie rady i opinie.
![]() Jeśli mam być szczera to sama zastanawiałam się czy sukienka nie jest z przodu aby za krótka. Domyślam się, że dziewczyna ze zdjęcia, jako modelka ma około 170cm wzrostu, ja nieco mniej, jakieś 160 dlatego przypuszczam, że dół sukienki sięgałby bliżej kolana niż na zdjęciu. ![]() Planuję też dobrać do tego jakieś bolerko (?) sama nie wiem, może wypada choćby do samego poloneza... |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Carollino, tak mi się wydaje, że ta sukienka nie do końca Ci odpowiada. Nie masz gdzieś sprytnej krawcowej i sklepu z materiałami? Jak zaczniesz kombinować z bolerkiem to dopiero będziesz miła schody. Po za tym sukienkę z tyłu trzeba będzie skracać.
Moonikat ma trochę racji. Sukienka może okazać się kiepskiej jakości. Nie tyle będzie wyglądać "tanio" co tandetnie. Nie myślałaś o "małej czarnej" cekinowej? ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Świeżynek
![]() |
|
Nie chciałam kupować całej czarnej sukienki bo wiem, że 70% dziewczyn z klasy właśnie taką będą miały...
![]() No sukienka na zdjęciu wydaje mi się przecudowna, jestem w niej wręcz zakochana, w internecie przeczytałam wiele pozytywnych opinii na temat tych sukienek i liczę na to, że jednak jej jakość będzie mnie zadowalać. Jakby co, mam jeszcze możliwość zwrotu. ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Nie miałam na myśli czarnej sukienki. "Mała czarna" to takie słowo wytrych. Kolor może być inny: fiolet, śliwka, granat, szafirowy, ciemnoszary a cekinowe materiały, zwłaszcza typu mermaind wprawdzie nie nadają się dla każdego ale świetnie wyglądają w klubowym oświetleniu. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Skoro jestes w niej zakochana i Tobie sie podoba, to sobie ją kup.
To Ty masz byc zadowolona, a nie my... ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.